Zen & Boost

Създадохме двойка напитки от натурални съставки с противоположно действие. Както в живота всичко се редува – денят и нощта, слънцето и луната… така нашите напитка са противоложни една на друга, но и се допълват – Boost & Zen.Boost ти дава енергията, от която имаш нужда, за да си буден и активен. Твоят естествен стимул по време на работа или преди дълга купонджийска вечер.Zen е антидотът, който неутрализира стреса и умората. Успокоява те и ти дава “пространство” за релакс. Глътката въздух, от която имаш нужда в неделя следобед или привечер, когато вече си готов да кажеш “майната му” и да се отпуснеш.

BOOST

VIDAS Boost е натурална енергийна напитка с изцяло естествени съставки. Енергизиращият ефект идва от екстракт от растението гуарана и витамини B. Без добавена захар, без изкуствени подобрители и консерванти.Получаваш енергия от напитка с естествен състав. Boost не съдържа синтетика, консерванти, изкуствени подобрители и добавена захар. Подслажда се с истински плодов сок и не се пастьоризира, което запазва полезните качества.

ZEN

VIDAS Zen е изцяло натурална напитка с естествени съставки, под влиянието на която, мозъкът преминава в състояние на релаксация, спокойствие и бодрост едновременно. Не съдържа добавена захар, изкуствени подобрители и консерванти. Не се пастьоризира, което помага полезните качества да се съхранят.Zen помага за успокояването и концентрацията, благодарение на аминокиселината L-theanin, която е извлечена от зелен чай.

Напитки, с които сам определяш настроението си.

Когато имаш нужда от енергия – Boost, когато искаш да се отпуснеш – Zen.