Looking for the english version of our story? Click here →

Защо СЕ захванахме с това?

Години наред търсихме вкусна и освежаваща напитка, от която да се чувстваме добре, без да се притесняваме, че вреди на нас, на нашите деца и близките ни хора.


Не искахме да има бяла захар, защото калориите, които поглъщаме, много ни притесняват. Не искахме да консумираме и изкуствени, лабораторно-създадени подсладители, които забавят метаболизма. А и със сигурност не искахме да даваме напитка, пълна със синтетика на децата си!

Тогава решихме да превърнем това търсене в реалност!

БЕЗ БЯЛА ЗАХАР И ИЗКУСТВЕНИ ПОДСЛАДИТЕЛИ

Зададохме си въпроса: възможно ли е да направим безалкохолна напитка, без да добавяме бяла захар и изкуствени подсладители?

След много лутане и консултации, успяхме да намерим чудесна алтернатива. Сложихме чист органичен гроздов сок в малки количества, за да ограничим до минимум калориите, но все пак да бъде сладко и вкусно.

БЕЗ НИТО ЕДИН КОМПРОМИС

След като решихме проблема със сладостта и калориите, вече знаехме, че няма да направим нито един компромис с натуралния произход на напитката.

Но задачата не беше лесна, защото всеобщото разбиране за безалкохолните напитки е, че те са пълни със синтетика и кофеин. Решението го намерихме в древните традиции на нашите прародители. За направата на напитки и отвари, те са използвали местни билки, чиито свойства са изумителни. Решихме да ги използваме за решаване на проблема ни и така създадохме вкусни напитки с билки от местни производители.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

И ето, че стигнахме до финалната права на приключението ни – този природен еликсир, трябваше да бъде бутилиран. Оказа се трудна задача да бутилираш натурална безалкохолна напитка без да използваш консерванти или пастьоризация. Намерихме иновативна технология, която позволява да съхраним всички качества на натуралните съставки.

Получи се!

Представяме ви, VIDAS, нашата честна, натурална напитка!

И знаете ли какво? Това е само началото....

Продължението на приказката ще го напишем заедно с вас, като подтикнем повече хора да търсят честни, автентични и разбира се вкусни продукти.

Заедно можем да преобърнем света!

Можем да накараме повече компании да работят за благосъстоянието и качеството на живот на всеки един от нас. 

Опитайте и се насладете на следващото пътешествие, което започва сега!

купи

Опитай. Изживей. Сподели.

ПЛАНИРАЙ ПАРТИ С НАС

VIDAS pop-up бар те очаква!