ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАКВИ НАПИТКИТЕ ПРЕДЛАГАТЕ?

VIDAS произвежда напитки от български билки и плодове в 3 продуктови направления – студен чай (билково-плодов), фино газирани напитки и функционални напитки (енергийна и релаксираща)

КАКВА Е ГАЗИРОВКАТА НА ВАШИТЕ НАПИТКИ?

Напитките ни са естествено газирани, което ги прави много по-фини, без дразнещото "боцкане" в небцето и благотворни за храносмилателния тракт.

КОЕ ПРАВИ ВАШИТЕ НАПИТКИ СПЕЦИАЛНИ?

Това, което обединява всички VIDAS напитки е, че съдържат български билки. Напитките ни са произведени по начин, по който не се налага влагането на консерванти, а полезните свойства на натуралните съставки и билките са напълно съхранени. Всички напитки не съдържат добавена захар, а са подсладени с чист гроздов или ябълков сок.

ЗАЩО НАПИТКИТЕ ВИ СА “БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР”, А СЪДЪРЖАТ КАЛОРИИ?

VIDAS напитките не съдържат добавена захар, а са подсладени с малко плодов сок (ябълков или гроздов). Той е естествен източник на плодова захар, респективно калории. Стойността им е пренебрежима и за предпочитане пред вариантите с изкуствени подсладители.

ПОДХОДЯЩИ ЛИ СА ЗА ДИАБЕТИЦИ?

Всеки организъм реагира различно, в зависимост от своите особености, нива на стрес, ситост и тн. Затова ви съветваме да започнете с умерено количество, за предпочитане заедно с прием на храна и да премерите своите резултати. Имаме потребители – диабетици, които консумират VIDAS ежедневно, надяваме се и вие да можете да сте един от тях.

РЕЦИКЛИРУЕМИ ЛИ СА ОПАКОВКИТЕ ВИ?

VIDAS се бутилира в 1-литрови пластмасови бутилки250-милилитрови алуминиеви кенове и 250/275-милилитрови стъклени бутилки. Всяка опаковка е напълно рециклируема. Независимо от предразсъдъците, особено много държим на кеновете, за които проучвания показват, че в дългосрочен план (многократен цикъл на рециклиране) са най-щадящи за природата.

КЪДЕ МОГА ДА ГИ ЗАКУПЯ?

VIDAS може да бъде закупен онлайн в нашия магазин и в около 2000 физически магазина

ИМАТЕ ЛИ ОТСТЪПКА ЗА КОЛИЧЕСТВО И ПРОМО ОФЕРТИ? КАК ДА СЕ ИНФОРМИРАМ ЗА ТЯХ?

Най-сигурният начин да не пропускате новини от VIDAS е да се абонирате за мейлинг листа ни с Новини и оферти. Винаги е от полза да ни последвате и в любимата си социална платформа –InstagramFacebookLinkedIn .

ИМАМ ЗАВЕДЕНИЕ/МАГАЗИН И ИСКАМ ДА ЗАРЕЖДАМ ВАШИ ПРОДУКТИ. КАКВО ДА НАПРАВЯ?

Не се колебайте да ни запитате на office@vidas.bg или ни се обадете на +35989887803

ОРГАНИЗИРАТЕ ЛИ КЕТЪРИНГ ЗА НАПИТКИ ЗА ЧАСТНИ И КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ? РАЗКАЖЕТЕ МИ ПОВЕЧЕ?

Ооо, да! Освен портфолиото с безалкохолни напитки, имаме меню с авторски коктейли, както и екип бармани, които да ги подготвят за вас, когато и където пожелаете. Прочете повече тук или ни се обадете на +35989887803.