А кой е твоят съюзник в забързаното ежедневие?

Енергийна напитка Boost & релаксираща напитка Zen

Функционални напитки за напреднали.

Ти избираш как да продължиш деня си...

bez zahar
50 kalorii

Любимите ми напитки! Много приятно засищат глада за сладко и няма от какво да ти е гузно, защото дори само от вкуса се усеща колко са истински съставките.
Много са готини и различни, винаги отговарят на въпроси. Супер освежаващо да има такива новаторски български марки. VIDAS Zen <3

Madlen Ilieva

Вече от доста време при събирания с приятели купуваме VIDAS, тъй като много от тях се стараят да приемат по-малко вредни храни, а видас е сладкото изкушение, след което нямаме проблеми! Любимият ни избор за здравословна напитка, чийто вкус разкрива връзката ѝ с природата.

Evgenia Kondeva

VIDAS съчетава полезното с приятното по начин, който сетивата ни никога не са изпитвали. Натуралният характер, без каквито и да било консерванти и добавена захар, разгръща неописуем букет от вкусове и аромати. VIDAS е не просто напитка, а изживяване.

Nikolay Stefanov

Енергийна напитка Boost

Eнергията, от която имаш нужда, за да си буден и активен. Boost е твоят естествен стимул по време на работа или преди дълга купонджийска вечер.

VIDAS енергийна напитка без добавена захар и консерванти; без таурин; натурална гуарани и витамини Б комплекс

Твоят естествен източник на енергия

Представи си живот, в който разполагаш с безкрайна енергия. Представи си енергийна напитка, която не е бъкана с вредни съставки. Мда, това е твоят живот, мда, това е нашата напитка. VIDAS Boost носи енергия от чист екстракт от гуарана и витамини Б.

Гуарана и витамин В

Витамините от група В дават супер сили и превръщат твоите лакомства в чисто гориво!

Но изчакай, има още! Запознай се с гуараната, магьосника на енергията! Това растение е една кофеинова магия, която буди централната ти нервна система! И така, ако си готов да се почувстваш като супергерой, нашият VIDAS BOOST е твоят билет за енергичен и пълноценен ден, без угризения!

Релаксираща напитка ZEN

Нашата релаксираща напитка с божествен аромат на жасмин и лотос и активна съставка L-теанин помага в овладяването на стреса и подобрява концентрацията.

L-тeанин

Релаксация и намаляване на стреса - L-теанин е аминокиселина, която се извлича от зеления чай, и предизвиква релаксация. L-теанинът подпомага за повишаване на настроението, което допринася за общо усещане за благополучие.

По-добра концентрация и внимание - L-тианинът подобрява състоянието на релаксирана бдителност, което води до подобрени когнитивни функции. Неговата способност да модулира мозъчни вълни, особено като увеличава активността на алфа мозъчните вълни, допринася за по-добра концентрация и продължително внимание.

По-добро качество на съня
L-тианинът има успокояващ ефект, който допринася за подобряване на качеството на съня, без да предизвиква седация. Тази уникална способност позволява релаксация и по-добър сън, без риск от замъгленост на следващия ден, което го прави обещаващ естествен помощник за тези, които търсят подобрен сън.