А кой е твоят съюзник в забързаното ежедневие?

Енергийна напитка Boost & релаксираща напитка Zen

Функционални напитки за напреднали.

Ти избираш как да продължиш деня си...

bez zahar
50 kalorii

Любимите ми напитки! Много приятно засищат глада за сладко и няма от какво да ти е гузно, защото дори само от вкуса се усеща колко са истински съставките.
Много са готини и различни, винаги отговарят на въпроси. Супер освежаващо да има такива новаторски български марки. VIDAS Zen <3

Madlen Ilieva

Вече от доста време при събирания с приятели купуваме VIDAS, тъй като много от тях се стараят да приемат по-малко вредни храни, а видас е сладкото изкушение, след което нямаме проблеми! Любимият ни избор за здравословна напитка, чийто вкус разкрива връзката ѝ с природата.

Evgenia Kondeva

VIDAS съчетава полезното с приятното по начин, който сетивата ни никога не са изпитвали. Натуралният характер, без каквито и да било консерванти и добавена захар, разгръща неописуем букет от вкусове и аромати. VIDAS е не просто напитка, а изживяване.

Nikolay Stefanov

Релаксираща напитка ZEN

Нашата релаксираща напитка с божествен аромат на жасмин и лотос и активна съставка L-теанин помага в овладяването на стреса и подобрява концентрацията.

L-тeанин

Релаксация и намаляване на стреса - L-тeанин е аминокиселина, която се извлича от зеления чай, и предизвиква релаксация. L-теанинът подпомага за повишаване на настроението, което допринася за общо усещане за благополучие.

По-добра концентрация и внимание - L-тeанинът подобрява състоянието на релаксирана бдителност, което води до подобрени когнитивни функции. Неговата способност да модулира мозъчни вълни, особено като увеличава активността на алфа мозъчните вълни, допринася за по-добра концентрация и продължително внимание.

По-добро качество на съня
L-тeанинът има успокояващ ефект, който допринася за подобряване на качеството на съня, без да предизвиква седация. Тази уникална способност позволява релаксация и по-добър сън, без риск от замъгленост на следващия ден, което го прави обещаващ естествен помощник за тези, които търсят подобрен сън.

Енергийна напитка Boost

Eнергията, от която имаш нужда, за да си буден и активен. Boost е твоят естествен стимул по време на работа или преди дълга купонджийска вечер.

VIDAS енергийна напитка без добавена захар и консерванти; без таурин; натурална гуарани и витамини Б комплекс

Твоят естествен източник на енергия

Представи си живот, в който разполагаш с безкрайна енергия. Представи си енергийна напитка, която не е бъкана с вредни съставки. Мда, това е твоят живот, мда, това е нашата напитка. VIDAS Boost носи енергия от чист екстракт от гуарана и витамини Б.

Гуарана и витамин В

Витамините от група В дават супер сили и превръщат твоите лакомства в чисто гориво!

Но изчакай, има още! Запознай се с гуараната, магьосника на енергията! Това растение е една кофеинова магия, която буди централната ти нервна система! И така, ако си готов да се почувстваш като супергерой, нашият VIDAS BOOST е твоят билет за енергичен и пълноценен ден, без угризения!