Faq

Какви напитките предлагате?

VIDAS произвежда напитки от български билки и плодове в 3 продуктови направления - студен чай (билково-плодов), фино газирани напитки и функционални напитки (енергийна и релаксираща).

Кое прави вашите напитки специални?

Това, което обединява всички VIDAS напитки е, че съдържат български билки. Напитките ни са произведени по начин, по който не се налага влагането на консерванти, а полезните свойства на натуралните съставки и билките са напълно съхранени. Всички напитки не съдържат добавена захар, а са подсладени с чист гроздов или ябълков сок.

Защо напитките ви са “без добавена захар”, а съдържат калории?

VIDAS напитките не съдържат добавена захар, а са подсладени с малко плодов сок (ябълков или гроздов). Той е естествен източник на плодова захар, респективно калории. Стойността им е пренебрежима и за предпочитане пред вариантите с изкуствени подсладители.

Подходящи ли са за диабетици?

Всеки организъм реагира различно, в зависимост от своите особености, нива на стрес, ситост и тн.  Затова ви съветваме да започнете с умерено количество, за предпочитане заедно с прием на храна и да премерите своите резултати. Имаме потребители - диабетици, които консумират VIDAS ежедневно, надяваме се и вие да можете да сте един от тях.

Рециклируеми ли са опаковките ви?

VIDAS се бутилира в 1-литрови пластмасови бутилки, 250-милилитрови алуминиеви кенове и 250/275-милилитрови стъклени бутилки. Всяка опаковка е напълно рециклируема. Независимо от предразсъдъците, особено много държим на кеновете, за които проучвания показват, че в дългосрочен план (многократен цикъл на рециклиране) са най-щадящи за природата.

Къде мога да ги закупя?

VIDAS може да бъде закупен онлайн в нашия магазин и в около 2000 физически магазина

Имате ли отстъпка за количество и промо оферти? Как да се информирам за тях?

Най-сигурният начин да не пропускате новини от VIDAS е да се абоминате за мейлинг листа ни с Новини и оферти. Винаги е от полза да ни последвате и в любимата си социална платформа -Instagram, Facebook, LinkedIn .

Имам заведение/магазин и искам да зареждам ваши продукти. Какво да направя?

Не се колебайте да ни запитате на office@vidas.bg или ни се обадете на +35989887803

Организирате ли кетъринг за напитки за частни и корпоративни събития? Разкажете ми повече?

Ооо, да! Освен портфолиото с безалкохолни напитки, имаме меню с авторски коктейли, както и екип бармани, които да ги подготвят за вас, когато и където пожелаете. Прочете повече тук или ни се обадете на +35989887803.